Raadplegingen

Er zijn elke dag raadplegingen vanaf 8u30 

Dr Annemie Montaigne, dr Jonas Vromman, dr Sarah Vromman, dr Lisa Vandeputte en dr Famke Wildemeersch werken steeds op afspraak.

Dr Dirk Montaigne werkt elke ochtend tussen 8u en 10u zonder afspraak in de praktijk in de Brabantstraat 2. Voor een avondraadpleging bij Dr Dirk Montaigne dient u ook een afspraak te maken.

U kan een afspraak maken op verschillende manieren

  1. via internet 
  2. telefonisch : enkel tijdens de openingsuren van het secretariaat
  3. ter plaatse : enkel tijdens de openingsuren van het secretariaat

Voor dringende hulp kan u wel steeds telefonisch contact opnemen.  Wij hebben gekozen om op afspraak te werken om volle wachtzalen en lange wachttijden te vermijden. U zal uiteraard nog steeds op snelle hulp kunnen rekenen. Bij acute problemen maken we zo snel mogelijk tijd voor u vrij.

Op zaterdag kunt u een afspraak maken voor problemen waarvoor u niet tot na het weekend wenst te wachten om op consultatie te komen. Vb voor een kind met koorts, een volwassene met buikpijn,...  U kan enkel op zaterdagochtend tussen 8u en 10u bellen voor deze relatief dringende afspraken.  Gelieve voor meer chronische problemen een afspraak te maken tijdens de week. 

 

 HUISBEZOEKEN

Indien u te ziek bent om naar de praktijk te komen, kan u een huisbezoek aanvragen. Doe dit bij voorkeur tussen 8u en 10u.

Vermeld bij aan vraag voor een huisbezoek duidelijk :

  • naam en voornaam
  • adres, verdieping indien van toepassing
  • telefoonnummer
  • korte reden van uw oproep